Društvo Energetičara Zadar

tel/fax; 023-251-450

spomenik zadar  O nama

Povijest udruge

Društvo energetičara Zadar, kao članica Saveza energetičara Hrvatske - Zagreb, organizirano je započelo svoje djelovanje 1981 godine. Osnivačka skupština održana je u prostorijama poduzeća "Vodovod" - Zadar, a na inicijativu Društva energetičara Jadral kao tvorničke udruge. U želji da se djelovanje proširi na teritorij općine Zadar pristupilo se širem uključivanju članstva i angažiranje kod privrednih subjekata.
Osnovni ciljevi i programsko djelovanje se realizira kroz;

• stručno osposobljavanje kadra za rad u energetskim postrojenjima
  • tehničko-tehnološku djelatnost kroz konsultacije, savjetovanja za organizaciju predavanja i stručnih ekskurzija
  • zaštita čovjekove okoline, primjena ekoloških energetskih sustava i briga za nasljeđe

spomenik zadar  Pravilnikom o osposobljavanju i provjeri znanja djelatnika

Pravilnikom o osposobljavanju i provjeri znanja djelatnika koji rukuju sa energetskim postrojenjem, a koji su položili prvi stručni ispit u listopadu 2010 g.dužni su pristupiti drugoj provjeri znanja nakon 36 mjeseci od dana stupanja na snagu pravilnika 17. 06.2010 g. tj.do listopada 2013 g. Ista obveza odnosi se na djelatnike koji su prvi stručni ispit položili u periodu 01.01.1986 do 31.12.1995.

Tečajevi su sukladni;
Pravilniku o stručnom osposobljavanju i provjeri znanja za upravljanje i rukovanje energetskim postrojenjima (NN 70/2010 od 09.06.2010.), Pravilniku o izmjenama i dopunama pravilnika o stručnom osposobljavanju i provjeri znanja za upravljanje i rukovanje energetskim postrojenjima (NN 50/2011. od 03.05.2011.) i Zakonu o energiji (NN 120/2012. od 25.10.2012.)

Društvo energetičara Zadar organizira prikupljanje prijava svih korisnika usluga Društva energetičara Zadar, kao i svih zainteresiranih kandidata za teoretsko-stručno osposobljavanje i provjeru znanja za upravljanje energetskim postrojenjima u 2014. godini, kao i za ponovnu provjeru znanja.
dalje

spomenik  Savez Energetičara Hrvatske

Društvo enegretičara Zadar je od 1981. godine članica SAVEZA ENERGETIČARA HRVATSKE zajedno s drugim udrugama energetičara koje djeluju u pojedinim regijama ili županijama Hrvatske.

Ispitna komisija Split

Za kandidate iz Zadra i okolice ispiti se provode kod područne ispitne komisije u Splitu na adresi Ruđera Boškovića 21 u prostoru Duštva energetičara Split.

Društvo Energetičara Zadar
Brne Karnarutića 2
MB: 3193055
OIB: 51933956179
tel/fax; 023-251-450
Predsjednik; Jerko Orlandini
mob; 091-527-9818
email: dez-zd@hi.t-com.hr
Pošalji e-mail;

NOVI DOKUMENTI (prijave, potvrde, izvješće mentora)

Polaganje 1.stručnog ispita

Prijava za polaganje povremenog stručnog ispita

Prijave za popravak prvog i drugog stručnog ispita

Privremena potvrda

NAPOMENA:
"Kod ispunjavanja dokumenata na mjestu gdje u dokumentu treba odabrati zanimanje ili grad (polje u kojem piše "choose an item") potrebno je pritisnuti na desnu strelicu koja će se pokazati u izborniku te odabrati traženi pojam."

Informacije o kandidatima SPIS -S1
Gdje se nalazimo?

Prikaz veće karte
|  aktualno  |  o nama  |  tijela udruge  |  obrazovanje  |  regulativa  |  Rakun d.o.o.  |